Stand Up 11.04.2018

Bilety :199zl/os ( kolacja+ występ)
Bilet na sam występ 120 zł/os.

REZERWACJE:
tel: 500 071 539 / 22 290 50 50
mail: biuro@syta93.com.pl

Od godziny 18.00  serwowana kolacja, godzina 20.30 występ Rafała Rutkowskiego.
Podczas trwania stand-up podawane będą wyłącznie napoje. 

TEGO WIECZORU W SALI ZABAW DLA DZIECI NAJMŁODSZYM BĘDĄ ZAJMOWAĆ SIĘ ANIMATORKI.

W cenę biletu za 199zł z/os. wliczony jest koszt występu oraz kolacji dla jednej osoby. Tego dnia będzie przygotowane specjalne menu , gdzie Goście będą mieli do wyboru :
-przystawkę
- zupę
-danie główne
-deser
Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe będą płatne dodatkowo.

Za bilety można zapłacić w lokalu nie później niż dzień przed występem lub przelewem:

Syta 93 Sp. z o.o.
69 1160 2202 0000 0003 2582 3823
Bank Millennium SA
W tytule przelewu niezbędne jest: data oraz nazwa wydarzenia, imię i nazwisko osoby rezerwującej, numer kontaktowy.
Bardzo prosimy o wysłanie potwierdzenia przelewu na adres:
biuro@syta93.com.pl
w odpowiedzi odeślemy potwierdzenie rezerwacji.

ZAPRASZAMY!

Rafał Rutkowski to aktor, który w solowych występach czuje się jak ryba w wodzie. Stand-up comedy w jego wykonaniu, to gwarancja śmiechu i rozrywki na najwyższym poziomie. Na scenie porusza tematy, które go bawią i zaskakują. Jest sprawiedliwy, bo na  scenie nie oszczędza nikogo. Śmieje się z siebie i innych. Dostaje się zarówno bogatym jak i biednym, szarakom i możnym tego świata. A wszystko podszyte znakomitym humorem i ironią. Stand-up w jego wykonaniu, to inteligentna rozrywka dla dorosłych. Swoiste antidotum na nasze codzienne problemy. Warto przyjść, rozsiąść się wygodnie i dać się ponieść nieskrępowanemu poczuciu humoru! Być może będzie trzeba założyć gips na przeponę! Ale jest ryzyko, jest zabawa. Z Rutkowskim warto!

 

MENU:

PRZYSTAWKI:
Tatar z polędwicy wołowej z ogórkiem i majonezem chrzanowym            
Ravioli z perliczką i marynowaną gruszką                         

ZUPY:
Krem z marchewki z kokosem, pomarańczą i verbeną cytrynową                            

DANIA GŁÓWNE:
Okoń morski z romanesco i sosem selerowym                        
Kaczka z sosem agrestowym i puree ziemniaczanym                     

DESERY:
Pralina pistacjowa ze słonym karmelem i owocami